Wednesday, November 30, 2011

Da lærte jeg noe nytt

De siste dagers interiørfokus har vært litt surrealistiske. Vi har pynta til advent, ordna adventstakefunnet ut av julegardiner og hengt dem opp, og jeg har laga smurfegulvteppe.

Jeg trudde ikke det var mulig, men julegardiner, det var flott det :) Stryking derimot er ikke like flott å holde på med, men vi sto han av.

Foto: Bøllemamma
Julegardiner øpp ænd rønning

Foto: Bøllemamma
Et stk smufeteppe ferdig

Foto: Bøllemamma
Tussespor og snirkler i sklisokklisj på undersida.

Tusen takk for hjelpa alle sammen, det var gull verdt!

Monday, November 28, 2011

Adventstake uten fat i en fart

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å vise adventstaken min, både fordi det grenser til interiørting som ikke er min fårte, men også fordi den skiller seg ganske mye ut fra det dere andre har å skilte med. Nå har jeg blitt opplyst (takk Frk. Virrum) om at blåggspøkelset kommer og tar meg om jeg ikke viser lysfesten min fram. Jeg regner med at alle venter i stor spenning!

Her er adventstaken min (trommevirvel):

Foto: Bøllemamma
TADAAAAA. To elektriske kubbelys fra JULA (butikken), et stort elektrisk kubbelys som skifter farge fra Lofoten og et elektrisk telys jeg fant i en skuff og heiv oppi en telysholder jeg fikk i gave i fjor fra noen som ikke visste om mine manglende lysevner.
Jeg tåler ikke stearinlys, så sånt har vi ikke i hus. Derfor denne eklektiske adventstaken klappa sammen i en fart da jeg fikk det for meg at det kunne være en fin ting å sysle med på en søndag. Kubbelysene fra JULA har til og med en fjernkontroll til å skru dem på og av med, skikkelig haitekk!

Hjelp, gardiner... Jaiks!

Har jeg sagt at jeg hater gardiner? I går fikk jeg den geniale ideen at jeg har lyst til å ha julegardiner i spisestua (redebygging uten retning). Jeg har tatt ned de gamle gardinene for de er ganske begredelige. Problemet er at jeg ikke har peiling på sånne her ting og trenger desperat hjelp!

Foto: Bøllemamma
Dagens utfordring:
Tomt vindu og verandadør. Til venstre for vinduet er enda et likedan vindu.

Ting jeg lurer på:
1. Burde jeg ha panelgardiner eller vanlige?
2. Om jeg skal ha vanlige gardiner, burde de være korte eller gå helt ned?
3. Til slutt, her er mine forslag på noen gardiner jeg har funnet på nett (kom gjerne med andre forslag):

A. Nils panelgardiner fra Princess

B. Cristell gardinhøyde fra Princess

C. Madeleine gardinhøyde fra Kid

D. Abelone gardinhøyde fra Kid

E. Anine gardinhøyde fra Kid
Jeg gjentar; hjelp!

Friday, November 25, 2011

Høytidsklar

Foto Bøllepappa
Juledøra

Jeg er klar
til å gå gjennom
den røde døra der
adventskos og julepusking
lokker like over
dørstokken.

Bak den smale
røde døra
venter
gløgg (=bedre enn rødvin)
pepperkakelaging (og deigspising)
ryddekos (??)
julevaskesynging (???) og
julepynting med den
gode gamle julepynten
(inkludert den fine musespiste
engelen)

Ha en fin adventshelg!

Thursday, November 24, 2011

Tidenes skjønnhetstips

I fjor fikk jeg gavekort på vårt lokale dagspa til jul. Jeg er ikke den helt store dagspagjengeren, så i forrige uke var jeg i aller siste liten for å bruke opp gavekortet. Etter den fænsie behandlinga fikk jeg beskjed om at jeg ikke burde utsette huden for særlig mye sollys. Jeg pekte ut og sa at det var ikke noe problem siden vi ikke har noe sol for tida. Det var ho i grunnen enig i. (Ho var veldig søt og flink, bare så det er sagt!)

Jeg hadde noen slanter igjen på gavekortet da behandlinga var ferdig, og fordi jeg hadde utsatt å bruke til siste liten (egentlig over tida) måtte jeg sjåppe noe mer. "Har du nok ansiktskrem?" spurte ho. "Det kunne vært en ide," sa jeg. "Du som har så frisk og sunn hud, treng bare en lett krem," sa ho. "Javelja," sa jeg. Jeg endte opp med en gaveeske ("du betal bare for kremen og får en øyekrem, aromaolje og nattkrem i tillegg, veldig mye for pengan!"). Ho skreiv en lang lapp som forklarte hva jeg skulle bruke, hvordan jeg skulle bruke det og når det skulle klæsjes på trynet.

Foto: Bøllemamma
Hudrensen min (hadde kjøpt den på samme plass tidligere) og hudkremen og de andre småflaskene som var gjedd for pengan. Under den detaljerte (veldig nødvendig for meg) forklaringa på hvordan jeg skal bruke alt sammen.


Bøllemammas oppskrift på sunn og frisk hud:
- Ikke bruk hudrens på et år
- Ikke bruk fuktighetskrem på et år
- Ikke bruk sminke på et år

Jeg lurer bare på:
Burde jeg egentlig bruke den her gavepakken som var gjedd for pengan?
Hvorfor søler jeg ut te over pulten min til stadighet?

Wednesday, November 23, 2011

Lykke i stress og kav

Jeg har stressa for å få ting klart til julemessa jeg deltok på i går. Det var forresten kjempespennende å delta og jeg traff masse trivelige folk, både kjente og ukjente.

Foto: Bøllemamma
Den pittelille boden min full av tusser og troll, litt julekaker og noen dukker.

Midt oppi kavet  mitt opptaga jeg til min heidundrende glede at jeg vant en gibort som Sonja fra Sunnfjord med blåggen Det blå huset har hatt. Jeg blei superduperfantastisk glad, både fordi jeg vant smurfestoff og fordi det jeg ikke har vunnet noe på laaaang tid (har jo vunnet i kjærligheta, da vet du ;) ).

På mandag kom pakken, og endelig fikk Lillebølla og jeg et nærmøte med wasabiteip (=washiteip, men jeg syns det høres så mye bedre ut med wasabi). Vi var begge fasinert.

Foto: Bøllemamma
Lillebølla var lynkjapt ute med å skulle lese det hyggelige kortet vi fikk.
Under skimtes wasabiteip som også blei nøye undersøkt.

Smurfestoffet var flott, spesielt likte jeg de fine sopphusene de har. Bøllepappa kom med det fantastiske forslaget å lage et lite teppe til rommet til Lillebølla og det trur jeg blir perfekt.


Foto: Bøllemamma
En engel i blant sopphus og smurf

Sonja hadde lagt med en av de fine pakkelappene ho lager. Den ble brått omgjort til julepynt og hengt opp sporenstreks. Dermed har faktisk også jeg begynt å pynte til jul! Tusen takk, Sonja :)

Tuesday, November 22, 2011

På vift

Turister som kommer til Tromsø suser gjerne rundt og ser på Tromsdalskirka (=Ishavskatedralen), drar på Polarmuseet og Polaria og surrer rundt i sentrum. Men er de heldige, får de et glimt av naturen, som er det som virkelig gjør Tromsø til en flott og spesiell by.

Vi har naturen tett inntil oss overalt med fjell som kneiser rundt oss. Fjellene forteller oss om årstidene etter hvert som de farges kvitt, grått, grønt, rødt, svart og så kvitt igjen. For ikke å glemme himmelen og havet. På himmelen har vi stadige lyssjåvv både fra sola og fra nordlyset. Nå som mørketida har kommet, ser vi, og skarven med oss, på klare dager bare lyset fra sola som skinner på de som bor lenger sør.

Foto: Bøllemamma
Skarven kik

Monday, November 21, 2011

Sterk Synsing om Sart Skjønnhet i Skumringen (Bokanbefaling?)

Det er på tide å komme ut av skapet og fram i lyset: Jeg syns ikke Twilight (av Stephenie Meyer) er bra. Ikke i det hele tatt. Det går an å overleve filmene, men bøkene er bare så utrulig irriterende å lese. Jeg forstår at Twilight er veldig populært, og i utgangspunktet er det midt i blinken for meg. Jeg liker klisj og romantikk, vampyrer er svært så underholdende og jeg har lest ganske mye ungdomsbøker lenge etter at jeg bikka over alderen på målgruppa. Harry Potter var en fantastisk opplevelse å lese. Men Twilight? Bleurgggh.

Det som irriterer meg aller mest er Bella (den sarte skjønnheten). I filmene slipper vi å høre hva ho tenker, og det er det som gjør dem mulig å overleve. I bøkene tilbringer ho mesteparten av tida med å leeeengte etter Edward (den eldgamle vampyren som syns Bella er bedre enn flesk). Og så lengter ho litt mer. Og så svimer ho av av lengt etter han.

Jeg kommer sikkert til å se den neste filmen i Twilight serien, akkurat som de foregående. Og jeg kommer til å sitte og gremmes over dumme Bella som bare sutrer etter Edward. Kan ho ikke finne på noe annet enn å gå rundt og sutre og sture? Og hvorfor vil ho ikke ha den kule varulven? Varulver er tross alt bedre enn vampyrer, de er varmblodige for eksempel og det kan være en fordel (se mer om dette hos Kariannes Klinkekule, her er en svært interessant analyse av vampyrer og kaldblodighet).

Illustrasjonsfoto: Bøllemamma
Kari poserer villig som Bella. Lett avsvimt over en trestamme lengter ho av hele sitt hjerte etter Edward... "Åååååå Edward!"

Saturday, November 19, 2011

Julemessesjåpping

Vi har kosa oss på flere messer den siste uka. Tromsø florerer av julemesser for tida og vi har gått rundt og skravla med kjentfolk og sett med store øyne på alt folk har laga... Og vi handla litt :) Kortreiste og heimelaga ting er supert syns jeg, og jeg er imponert over all kreativiteten vi har sett.

Vi har vært på Åsgårdsmessa, julemesse på Kroken sykehjem, og julemesse og bruktmarked i Kroken kirke (originalt og flott). I dag var vi på Et marked, som er ei årlig salgsutstilling for lokale designere som jeg hadde hørt mye om men aldri besøkt. Det var så mye fint der! Jeg så på bildene på Facebooksida deres i morges, så jeg var klar over at det kunne bli litt bratt for pengboka. De har åpent i morra også. Jeg falt skikkelig for bildet vi kjøpte.

Foto: Bøllemamma
De siste dagers fangst

Den søte jenta med ballongen er laget av Karina fra Galleri KarIna (Et marked), trefatet og indianerjenta (syns ho var så kul) kjøpt på bruktmarked i Kroken Kirke, de to reveluene med ører til mor og datter (vi får så masse komplimenter når vi går med dem) er fra Våppi, ugla har Mayen laga, skjørtet er til julehabitten til Lillebølla fra Skrekk og Gru (Et marked), bokmerke og katt i hjerte er laga av Mayen sin junior og teskjortene til Lillebølla og Bøllepappa er fra Soulsqueeze Threads (Et marked).

Flere som har kjøpt kule ting på messer i år?

Friday, November 18, 2011

Et øyeblikk...

Fredagsrituale - et tilbakeblikk - snart er det helg :)

Friday ritual - a moment from the past - the weekend is on it's way :)
Foto: Bøllepappa
Førjulskos fra i fjor, vil det være mulig å overgå disse vakre pepperkakene i år, tru?
Nå har tida kommet for førjulskos.

Vi har spilt en ny og grusom julecd,
og derfor sang vi så høyt vi bare kunne så den blei overdøvd,
og koste oss med det.

Det er mørkt ute her oppe stort sett hele tida nå.
Mot normalt regner det stadig,
og det er ikke spor å se av snøen som falt her om dagen og så forsvant dagen etter.
Jeg får brukt den nye fine regnkåpa mi masse
og har pepra den med klistrereflekser.
Men burde jeg egentlig fått meg sånne fænsie gummistøvler
i stedet for å gå med vasne joggesko?
Ha en nydelig helg!

Have a lovely weekend!

Thursday, November 17, 2011

...sa min mor til butikkdama

Det fasinerer meg stadig når jeg er i en butikk og de som jobber der er mer opptatt med alt annet enn å hjelpe og betjene kunder. De kan stå og prate kjenning i en evighet med ei venninne, sitte og skravle i telefonen eller rett og slett bare blåse en lang mars i at jeg står der og henger ved kassa og venter og venter.

Illustrasjonsfoto: Bøllemamma
Butikkdama, for anledningen lettkledd i en body med smukk hengende rundt halsen,
overser Kari (Kari, da, kan du ikke kle på deg ordentlig?) og Sauen,
og skravler heller kjenning i telefonen med en ukjent person.

I noen butikker er de ekstra hyggelige. Der må du vente vel og lenge fordi du ikke har på deg pels eller en ekstrem dyr jakke, eller fordi håret ikke er velfrisert (med andre ord, dollartegnet står ikke som en aura rundt deg uansett om du har kronasje i pengeboka eller ikke).

I slike tilfeller skulle jeg ønske mora mi var der. Ho ville sagt høyt og rungende: "ER DET MULIG Å FÅ LITT HJELP HER???"

Wednesday, November 16, 2011

Jostein Rev på en trestubb i hundre

Jeg har laga to ting den her uka som jeg skulle være så produktiv. Og det føles ganske godt. Jeg har kost meg med å lage :)

Jostein Rev blei en pirat med pondus og jeg er skikkelig fornøyd med den, den blei akkurat som jeg ville den skulle bli. Reven er ca. 30 cm fra ørespiss til tåspiss, akkurat passe stor. Tenkte jeg skulle selge den, men har ingen forestilling om hva jeg skal ta for den, så forslag tas imot med takker og bukker og det som bedre er.

Foto: Bøllemamma
Reven tar seg en pust i bakken på kontorstolen min


Foto: Bøllemamma
Reven har lapp på øye (bare til pynt, han er en pirat wannabe) og tattis

Trestumpen blei jeg så som så fornøyd med. Den ytre delen blei bra, men jeg syns den blei tung og uformelig. Akkurat nå har den oppklipt flispledd og en dyne i seg, men jeg har kjøpt sakkosekkfyll som skal i, og da trur jeg den funker bedre. Lillebølla har begynt å herje med den og det er det viktigste.

Foto: Bøllemamma
Reven poserer på trestumpen som har skai (looks laik riil leather) på endene og møbelstoff ellers.

Forøvrig er dette min blåggpost nummer 100, jaiks! Tida flyr når man har det arti :) Jeg setter sånn stor pris på alle som kommer innom og sender en supertakk til de som legger igjen så hyggelige kommentarer. Jeg trives kjempegodt her inne ilag med dere :)
Ha en kjempefin lille lørdag.

Tuesday, November 15, 2011

Stemningsrapport, hekling og litt til

Jeg sitter og spiser risis, brownies kjøpt på Bakefri i Oslo (fryst og så flyfrakta i kofferten min heim til Tromsø), drikker te med deilig honning i og hører på avslappende musikk. I kveld sov jeg et par timers kveldshvil sammen med Lillebølla og det var så deilig. Søvn er undervurdert.

Foto: Bøllemamma
Ikke uvanlig; bilde på tampen av måltidet ;)

 
Jula nærmer seg, og jeg burde være stressa, føler jeg. Ikke for julegavene og julematen og julepynten og julevasken og julekakene som burde orges med, men for julemessene jeg har tenkt å delta på. Av en eller annen grunn har vi heimesnekrere gjort oss den bjørnetjenesten at førjulstida pepres med julemesser som det skal deltas på. For meg pleier det å føre til noen geniale ideer i siste liten, og som jeg aldri får tid til å fullføre i den grad jeg ser for meg. Jeg har jo tussene og trollene mine for trusa spikra og klare, men hadde lyst til å ha noen andre ting, hadde lyst til å lage noen andre ting. Det skal tross alt være kos å lage, i stedet for å styre rundt i et hattfokk (som det har lett for å bli).

De siste dagene har jeg snekra på en rev. Først i hodet og så med heklenåla. Siden jeg ikke liker så godt å følge oppskrifter, må jeg lage sjøl og det tar tid. Oppskrifta er i boks sånn circa og jeg lurer på å lage fler.

Foto: Bøllemamma
Sjørøverrev under arbeid


Kort oppsummert er dette dagens konklusjoner:
  1. En dupp er supert, en lang dupp er enda bedre
  2. Orging og laging for neste års julemesser begynner i januar 2012

Monday, November 14, 2011

Babykunst

I helga var vi på babykunst her i byen. Jeg var i utgangspunktet ganske skeptisk, men hadde hørt at det var bra. Aggie Peterson, fra duoen Frost, har under navnet Army of Mothers laga en slags kunstinstallasjon, en babylounge, retta mot babyer mellom 0 og 18 måneder.

Det jeg likte best var de svære soppene de hadde der, har gått og tenkt på at jeg har lyst til å lage en svær sopp som Lillebølla kan leke med, og her hadde de laget akkurat det. Det Lillebølla likte best var alle de andre ungene, og når ho var lei dem, beundra ho alle krystallene som hang i taket. Kunst for babyer er en ganske original ide, og dette funka over all forventning.

Foto: Bøllemamma
Svær nydelig rød fluesopp

Bøllepappa og jeg har beundra illustrasjonene til Elsa Beskow i det siste, og jeg liker best bildene av folkene som er i skogen (fra Tomtebobarnen). Babylougen var som en skogbunn, med litt Elsa Beskow stil, og jeg blei så inspirert og lurer på hvordan jeg kan lage en skogbunn inne hos oss (skikkelig interiørfokus her!). 


Foto: Bøllemamma
Et av plastglassene til Lillebølla med illustrasjon av Elsa Beskow


Som vanlig syns jeg det er kjedelig å gjøre ting halvhjerta og hjernen min kokte skikkelig over av ideer i går kveld da jeg egentlig skulle sove. Ting jeg har lyst til å lage er: Tyttebær, blåbær, multe, sommerfugl(er), tyttebærplante, steinsopp og rød fluesopp, alt sammen overdimensjonert. En blåklokke eller to kunne også blitt fint! Jeg skjønner ikke helt når jeg skal få gjort alt det her, eller hvordan jeg skal lage alle sammen, men jeg laga en slags puff til Lillebølla i går inspirert av installasjonen, så jeg er i gang.

Noen som har tips om hvordan døgnet kan få flere timer?

Friday, November 11, 2011

Et øyeblikk... - One moment...

Fredagsrituale - et øyeblikk fra uka som gikk - snart er det helg :)

Friday ritual - a moment from the past week - the weekend is on it's way :)
Foto: Bøllemamma
Tidenes kuleste veinavn finner du i Drøbak
You'll find the most amazing road-name in Drøbak (translates to The Danish-carving)

Tørre fakta:
I dag er det 11.11.11; samme dato uansett hvilken vei du vrir og vender på det.
11.11.11 er datoens svar på et palindrom.
11 er det minste tosifra primtallet.
Natrium har 11 som atomnummer.
Vannmannen er det ellevte stjernetegnet i zodiaken (hva nå enn det er).

Og til slutt et fantastisk sitat (fra samme karen som snakka om tunga som kunne bli spist):Dry facts:
Today is 11.11.11; the same date form either end.
11.11.11 is a date palindrome.
11 is the smallest two-digit prime number.
11 is the atomic number of sodium.
The Aquarius is the eleventh sign in the zodiac (whatever that is).


And finally a fantastic quote (from the same guy who talked about tounge-biting):

If you swallow too many stress-camels, you may end up with a full camel-stock.Ha en kjempefin rardatodag, og nyt helga i fulle åndedrag!

Have a lovely strange-date-day, and enjoy the weekend!

Thursday, November 10, 2011

Valgets tussete kvaler

Et hett tema kom opp nylig med sterke meninger og kompromissløse debatter. Hva er best av

Foto: Bøllemamma
Nisser (De er jo mest rare, da. Og så mye rødt!)


Foto: Bøllemamma
Engler (Litt kjedelig, kanskje?)


Foto: Bøllemamma
Troll (se så skjønne og morsomme og nydelige!!!)

 Ikke det at jeg prøver å å påvirke noen på noen som helst måte.

Wednesday, November 9, 2011

Bøllene på jentetur - et fotoreisebrev

Vi har hatt en fantastisk tur til Oslo, og lært mye om geografien i området. Helga blei sterkt preget av kattejakt. Lillebølla ville så gjerne ha nærkontakt med husets katt, og katta blei svært forvirra og stressa av å være bytte. (Alle bilder unntatt det siste tatt av Bøllemamma.)

Katta ville også lese om Tassen (dette var før han skjønte at helga kunne bli en utfordring for nervene hans).

På fredagen var vi i Nirvana. Eller rettere sagt på Bakefri i Oslo. Bakefri er et bakeri som kun baker glutenfrie ting. Jeg kjøpte meg et påsmurt rundstykke som smakte fantastisk, og satt og spiste det med tårer i øyekroken. Det var en skikkelig surrealistisk opplevelse, det har jeg ikke opplevd siden jeg ble glutenfri. Kjøpte med meg brownies (nam!), brød og rundstykker.

Lillebølla fikk vaffel (glutenfri så klart!).

På lørdagen dro vi til Drøbak (som jeg nå vet ligger i Akershus, ikke i Østfold som tidligere antatt). Rett før vi kom til sentrum var det en flott bruktbutikk, og vi måtte sjåppe pittelitt.

Det regna litt


Gjett hva jeg kjøpte, da!


Drøbak var en nydelig liten by med masse små butikker i gamle hus. Jeg var skikkelig imponert og måtte knipse. Høydaren var Julenissehuset som var stappfullt av nisser og litt engler og troll og julepynt (de fikk litt færre sopper da jeg var ferdighandla).Biblioteket, Julenissens postkontor, og nederst et skilt fra Julenissehuset

På søndag var vi på kjempetrivelig familiebesøk på Mysen med masse deilig mat og kaker. Jeg lærte at rett nord for Mysen ligger en svær morenerygg fra istida. Nå ser det ut som et monsterstort sandtak.


I løpet av helga fikk Lillebølla spist havregrynsgrøt for første gang, veldig populært.

Må jo få spise sjøl

Og ho fikk seg en ny bestevenn, Kari.
Foto: Bøllepappa
Kari
Vi avslutta helga med at Lillebølla tok seg en nærgående prat med Gerd Liv Valla da vi var på vei til flyet.
Tusen takk til Bølletante, Bølleonkel og fetter Bølle for en kjempefin helg ilag!

Tuesday, November 8, 2011

Geografiske utfordringer

Vi jentebøllene har hatt en nydelig og begivenhetsrik helg i og rundt Oslo. Før vi dro nedover visste jeg at vi skulle til både til Drøbak og Mysen i løpet av helga. Men hvor i all verden er disse plassene, det visste jammen ikke jeg. Alt jeg visste var at de var utenfor Oslo. Jeg har en latskapsoppdeling av Norges geografi i hodet, nord for, og sør for Trøndelag. Ting blir svært ullent på sørsida av Trøndelag skal jeg innrømme. Så da vi skulle på vår store utflukt måtte jeg rett og slett ta fram atlaset.

Foto: Bøllemamma
Ukjente plasser sørpå

Til de som ikke vet (med andre ord meg), ligger Mysen og Drøbak i Østfold.

Foto: Bøllemamma
Mer velkjente plasser lenger nord

Her oppe i nord, henger jeg bedre med. Jeg vet for eksempel at det fins i alle fall to plasser som heter Spildra, to øyer som heter Arnøya og to plasser som heter Kjøllefjord, og jeg kan skryte av at jeg har vært på de fleste av de plassene. Bare så du vet det, altså (imponert???).


Foto: Bøllemamma; Kunstner: fetter Bølle
Noen som virkelig har peiling på geografi er fetter Bølle.

Har du noen norgesgeografiske hull å skryte av?

Monday, November 7, 2011

Kattejakt - Mandagstema: Langt borte

Helga har blitt tilbragt på kattejakt. Lillebølla har benytta flere metoder; rett fram i full fart, liste seg bort, luske i nærheten, alle med varierende hell men uansett svært så underholdende.

Blinkskudd: Bøllemamma
Så nær, men akk så langt borte


Pausefisk

Bøllene av den feminine varianten har tatt en tur til eksotiske Oslo. I deres fravær erstattes derfor dagens blåggpost med en pausefisk. Eller rettere sagt en krokodille som gyver løs på en ape.

Foto: Bøllemamma
(Jeg heier på apa)
(I'm cheering on the monkey)

Friday, November 4, 2011

Et øyeblikk... - One moment...

Fredagsrituale - et øyeblikk fra uka som gikk - snart er det helg :)

Friday ritual - a moment from the past week - the weekend is on it's way :)
Foto: Bøllemamma
Rødkløver (Trifolium pratense) med vinterstrø på
Red clover (Trifolium pratense) with winter on top

Helgen settes i gang med følgende kloke ord fra Terry Pratchett:
I'll let these wise words from Terry Pratchett start the weekend off:Ha en fortreffelig helg hvor enn du er!
Have an amazing weekend wherever you are!